Thursday, 2 November 2017

Birthday Suprise Delivery

Teks: Noorhayati Abdul Rahim

Alhamdulillah menjadi juga kejutan besday untuk encik suami 30 Julai lepas. Maafla dah lama tulis tetapi

baru nak post. Copy paste sahaja dari facebook sebenarnya.

Konon nak buat kelainan sikit tahun ini, biasa sangat kan beli kek sahaja. Kali ini saya menempah Hotel

Farmosa Garden di Limbongan. Suami ni jenis follow jer sebab dia pun tak ingat birthday dia itu yang

memudahkan perancanganku.

😍
Orang atur kelopak bunga atas katil, saya atur Lego sahaja. Almaklumla anak lelaki ramai.

....


Naik kebas mulut tiup belon semua. Saya yang takut nak tiup belon terpaksa meniupnya dengan

memejamkan mata.

.
😂
Tq sis Norhamimah Bte Sadi atas Birthday Suprise Delivery coklat, belon dan kek. Sedap keknya.
Selamat hari lahir yang ke 32 suamiku Azmi Alias D. Hunter. Kami sayang abah.

Image may contain: bedroom and indoor

 Gigih mama print words tu. Tak susah pun yang penting guna kertas berwarna.
No automatic alt text available.

Siap songlap Lego anak bawak mai hotel.
Image may contain: one or more people

Seksa tahu nak masukkan semua belon dalam almari ni. Semua berebut nak keluar dan kerja-kerja meniup belon kene dilakukan dengan sepantas mungkin. Sebab suami keluar pergi jalan kaki sahaja tapau Mc Donald berhampiran. Buat bersama 2 hero.
Image may contain: one or more people and people standing

Tu dia bila sis Hamimah sampai. Terkejut suami dapat kek, bunga coklat dan belon. Coklat isteri dan anak-anak yang makan pun. Yang paling kelakar puan isteri dari check in hotel dok nak mengemas jer bilik. Lagi-lagi suami dok makan kuaci. Itu jelah suami pelik. Benarnya segan kalau orang datang bilik bersepah. Itu yang kejap-kejap mengemas tambah pakej membebel lagi kat anak-anak dan suami.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Anak-anak yang over nak bergambar dengan besday 'man'.
Image may contain: 1 person, smiling, standing and indoor

Untung suprise menjadi.
Image may contain: 1 person, food

Inilah rupa jambangan coklat dan kek yang kami dapat dari Suprise Birthday Delivery termasuk 3 belon. Kenapa 3 sebab ada 3 hero besar. Tak kuasa nak dengar diorang berebut belon yang ada 'tangkai'.
No automatic alt text available.

Tu dia dibanjiri dengan belon-belon. Kalau korang nak cuba buat kejutan untuk insan tersayang cubalah contact Sis Hamimah tadi. Servis tip top u.


Emel : noorhayatiarahim@gmail.com

Facebook : Noorhayati Abdul Rahim

Instagram : shakleemelaka_by_yatty

WhatsApp: 0173737174

Pengedar Shaklee Melaka

No comments:

Post a comment

Pengedar Shaklee Melaka

Pengedar Shaklee Alor Gajah, Masjid Tanah, Sungai Udang & Melaka Tengah Teks: Noorhayati Abdul Rahim Assalammuala...