Monday, 26 February 2018

Testimoni Youth Shaklee

Teks: Noorhayati Abdul Rahim

Alhamdulillah sementara Youth Shaklee mendapat permintaan yang tinggi dengan testimoniYouth Shaklee yang mengujakan di sini saya kongsikan beberapa testimoni yang ada in shaaa Allah.

Orang lelaki pun tidak terkecuali mencuba set kecantikan Youth ini yer. Master Naquib umur sudah 40 an kulit nampak lebih lembap dan 'glowing' gitu.


Ada 'nur' di situ kata kawan-kawan saya.

Master Syaheera yang berumur 20 an pun nampak beza kulit semakin 'shining' selepas menggunakan produk Youth Shaklee selama sebulan.


Testimoni Pn Ng Hooi Hooi pun mengujakan. Tengok eyebag bawah mata hilang terus. Umur beliau sudah 50 an tau. Sudah berumur pun masih boleh 'repair' kulit kita. Tiada istilah dah tua-tua metabolisma dah rendah, pakai ape pun tidak jadi. Nak dapat kesan terbaik amalkan juga Vitamin C dan Vitamin E Shaklee untuk makan yer. Luar dan dalam kita jaga, in shaa Allah.


Kulit Master Nur Adilah 30 an yang kusam asalnya menggunakan Youth Shaklee sebulan sahaja dah nampak beza kulitnya yang mana lebih lembap.


Tu dia tengok kedut bawah mata Master Rozyta semakin berkurang kan. Jeragat pun semakin pudar. Ini baru sebulan guna sudah nampak kesannya. Apa-apapun perlulah konsisten yer.


Kulit muka Master Vijeyaledchumy %0 an pun sama. Nampak lebih segar dan 'confident'
Youth Shaklee produk yang bersumberkan tumbuhan dan sangat berkesan.

Sekiranya anda ingin tahu cara penggunaan set Youth Shaklee ini boleh rujuk di link ini yer.

Emel : noorhayatiarahim@gmail.com

Facebook : Noorhayati Abdul Rahim

Instagram : shakleemelaka_by_yatty

WhatsApp: 0173737174

Pengedar Shaklee Melaka

No comments:

Post a Comment