Monday, 6 August 2018

Promo Youth Shaklee Ogos 2018


Mencari Produk Skincare yang Selamat, semulajadi dan berkesan?
Produk Skincare Youth Shaklee adalah produk terbaik.


Alhamdulillah 6 bulan pakai produk Youth Shaklee ni. Memang best sangat. Kawan tegur kulit dah flawless. Dulu kering Dan kusam. Umur pun dah 35 tahun, kalau xrepair dari sekarang memang membiakla segala jeragat dan kekusaman.

Ok ini baru sebulan guna Tau. Dah nampak beza. Sendiri jual, sendiri guna. Bukan sembang jer lebih tapi Tak guna.



Paling best sejak Mei Shaklee dah jual Youth Shaklee dalam bentuk 'loose'. Satu-satu jadi Sesuaila yang nak menabung beli satu-satu sampai complete.

Starter set tiada Serum dan Radiance c+ E. Nak lebih cantik dan auummm add on dua ni memang suami Tak pandang lain dah in shaa Allah.


Nak Cuba? What's app sahaja Pengedar Shaklee Melaka 0173737174.


No comments:

Post a Comment